Jagt - Skjern - 22/23 - forventet opstart okt. 22

Jagt - Skjern - 22/23 - forventet opstart okt. 22
Datoer kommer senere. Der vil blive opkrævet betaling for materialer.
Info
#7.145
Tilmelding fra
28.04.2022
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Placering
Tilmeld dig eller via

Samtykke til Ungdomsskolens aktiviteter (VIGTIGT INDEN OPSTART). Inden opstart på din valgte aktivitet (klub, hold, ture, rejse e.l.), så skal dine forældre/værger underskrive samtykke med MitID på ovenstående link. 

 

JAGTTEGN

 

HVAD

For at kunne gå på jagt her i Danmark, skal man have aflagt en jagtprøve. På dette kursus bliver du sat ind i jagtloven, får kendskab til vildt, vildtbiologi, fredningsbestemmelser, bevis for våbenkursus, våbenkendskab og -behandling, sikkerhedsregler på jagt og på skydebane. Undervisningen er tilrettelagt således, at du ved kursets afslutning skulle kunne klare kravene til den obligatoriske jagtprøve. Det er naturligvis en helt frivillig sag, om du vil gå til prøve, og du kan have stort udbytte af kurset, selv om du ikke vil have jagtkort. Der indgår en del ture i undervisningen.

 

HVORDAN

OBS! Elever på 15 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i prøveåret. I løbet af kurset, skal du også på skydebane (både hverdage og lørdage). Undervisningen er gratis, men der skal betales for flg.:

  • - Betaling for jagtbog og lovsamling er ca. 490 kr. (udleveres første undervisningsgang)
  • - Vildt og Jagt APP koster ca. 200 kroner (skal selv findes og downloades)
  • - Prøvegebyr koster ca. 310 kroner (klares med MitID i marts måned - Mads guider og hjælper)  

 

HVEM

For alle, der er fyldt 15 år (du kan først få dit jagttegn, når du fylder 16 år).    

 

 

Rart at vide...

 

Forsikring

Det er elevens eget ansvar at have tegnet en ulykkesforsikring. Ungdomsskolens forsikring dækker "kun" ved hold, der er kategoriseret som "farlig sport". For nærmere info, kontakt Ungdomsskolen. 

 

Udstyr og materiel

Ungdomsskolen har ALT udstyr til udlån.

Efter aftale med underviseren på holdet, må du på mange af holdene gerne medbringe eget godkendt udstyr. 

 

Befordring

www.bus.riskus.dk kan du se, hvornår der er kørsel til og fra aktiviteterne i Ungdomsskolen. Er der ikke kørsel, der passer til din valgte aktivitet, så er det egen befordring med mindre andet er udmeldt! 

 

Valgfag

Nogle af Ungdomsskolens hold, der ligger uden for almindelig skoletid, kan vælges som valgfag for elever i 9. klasse. Vælger du ét af disse fag som valgfag, skal du møde om aftenen. Det betyder, at du så har fri tirsdag til middag, hvor de øvrige valgfag ligger.Senest opdateret 31.05.2022 17:49 af LJ